Çaykenarı İlkokulu
Çaykenarı Mah. Okul Cad. No 1 Seydikemer/MUĞLA

VİZYON

Okulumuz olarak; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişerek topluma öncü olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerini sağlamak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

.

DERS BAŞLAMA: 08:50 - DERS BİTİŞ : 14:30

18 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz, Muğla ili Seydikemer İlçesine bağlı bulunup, Antalya sahil yolu üzerindedir. Seydikemer – Eşen arasında yer alan köyümüz Seydikemer’e 18 km, Eşen’e 7 km uzaklıktadır. Köyümüzün doğusunda Eşen Çayı (Koca Çay), batısında Minare ve Kabaağaç Köyü, güneyinde Demirler ve Arifler Köyü, kuzeyinde Alaçat Köyü bulunmaktadır.